Adix Technik SRL a obtinut calitatea de distribuitor autorizat in Romania pentru produsele Blickle – companie care a devenit lider mondial in productia de roti si role.

Fiind unul dintre cei mai mari importatori de roti din tara, Adix Technik a constat o cerere ridicata pentru roti care au aplicabilitate in toate industriile. Mai jos va recomandam categoriile de roti care se preteaza pentru sarcini mari si medii.

Roti si role pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan turnat Blickle Extrathane

Acestea din urma sunt destinate pentru sarcini mari si sunt manufacturate din elastomer poliuretanic maro deschis, turnat prin reactie, cu o duritate de 92° Shore A. Bandajul de rulare este realizat din Blickle Extrathane si are o rezistenta ridicata la taiere si la propagarea fisurilor.

roti pentru sarcini mariroti pentru sarcini mari roti pentru sarcini mari

Roti si role pentru sarcini mari cu cauciuc masiv si elastic

Rolele si rotile destinate sarcinilor ridicate sunt manufacturate din cauciuc cu elasticitate mare. In cazul capacitatilor portante foarte mari se folosesc rolele duble care suporta sarcini si mai mari.

  roti cu cauciuc masiv

Role pentru sarcini mari, cu suport din otel sudat, roata cu bandaj din cauciuc masiv eleastic “Blickle EasyRoll”

Aceste role dispun de un rulment cu bile si pot suporta sarcini de pana la 850 de kg. Carcasa lor este manufacturata din tabla groasa de otel, suport pivotant cu rulment beneficiind de doua randuri de bile in coroana rotativa – consolidata prin patru cuzineti ranforsati, cu forma speciala.

roti pentru sarcini mariroti pentru sarcini mariroti pentru sarcini mari