+4 0727 734 324
[weglot_switcher]

Műszaki anyagok és karbantartási szolgáltatások forgalmazója

ADIX CSOPORT

A mi célunk

       A cél ADIX csoport az, hogy tevékenysége révén csökkenti a partnerek TCA-ját (teljes beszerzési költség) és TCO-ját (teljes tulajdonlási költség), hozzájárulva ezzel gazdasági helyzetük megszilárdításához és tevékenységük hatékonyságának növeléséhez.

Kíváncsi vagy, hogyan játszhatsz egy svájci online kaszinóban? Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy válassza ki az online kaszinót, ahol játszani szeretne, majd regisztráljon egy fiókot. Ha konzultál a mionline kaszinó listák, sok svájci online kaszinó vonzó üdvözlő bónuszokkal vonzza az új játékosokat.

Ügyeljen arra, hogy röviden ellenőrizze, hol rúgják ki őket, és esetleg olvasson el egy-két értékelést az oldalunkon, hogy megnézze más játékosok tapasztalatait. A következő lépés az, hogy ellenőrizze banki lehetőségeit, hogy a lehető legkényelmesebb módon tudjon betéteket és felvételeket végrehajtani.

Annyi online kaszinó közül lehet választani, hogy néha kissé elborulhat. Szakértői csapatunk személyesen teszteli és ellenőrzi az online kaszinókat, hogy megtalálják a legjobb webhelyeket Kanadában. Több mint 90 kaszinó-értékelésünk számos kulcsfontosságú kaszinó-összehasonlítási kritériumon alapul, így képet kaphat az egyes kaszinók teljes játékmenetéről és tapasztalatairól. Olvassa el a weboldalunkon található értékeléseket, hogy többet tudjon meg listáinkról és ranglistáinkról, és csatlakozzon a világ többi játékosának ezreihez, akik segítettek megtalálni a tökéletes kaszinót!

      Partnereinknek gyakran nincs elég idejük elemezni egy termék TCO-ját…

ADIX LINEAR TECHNIKAI KÖZPONT
Video Promote
oiuyrewkjhfdsazxcbnmjhgfdsPlayAmo kaszinótgbrfvedcwsxaz

Vegye fel velünk a kapcsolatot

hírek

Loctite 243 – Adevarata putere a adezivilor de etanșare LOCTITE®  este marca numărul unu în lume [...]

TEHNICA LINIARĂ – SISTEME ȘI APLICAȚII – SCHAEFFLER Tehnica liniara este unul dintre elementele importante [...]

Szolgáltatások
3

Költségcsökkentés

Feladatunk az, hogy lehetőségeket találjunk a költségek csökkentésére, ezáltal növelve a vállalat jövedelmezőségét.

Termékek
rulmenti

Nagy választék a termékekből

Teljes körű ajánlatot nyújtunk a forgalmazott termékek teljes választékából, szorosan együttműködve a termékcsoportok piacvezetőivel.

Rulmenti Oradea, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Constanta, Cluj, Arad, Baia Mare

Töltse le az Adix katalógust