Tehnica liniara in industrie

In general, ghidajele liniare se utilizeaza in miscarea liniara, iar acestea pot utiliza role sau bile. Prin recircularea rolelor intre sina si carucior, sistemul de ghidare liniara confera o precizie inalta in deplasare.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul tehnic, Adix poate sustine proiectele din domeniul tehnicii liniare, cu suportul liderilor mondiali INA & HIWIN, in industriile: aviatie, aerospatiala, productie de electronice, procesarea produselor alimentare, robotilor industriali, echipamentelor medicale, sistemelor de ambalare, pneumaticii, productiei de masini, echipamentelor sportive, masinilor textile, asambalarii si tehnologiilor de manipulare.

Enumeram mai jos cateva avantaje ale utilizarii tehnicii liniare:

  1. Pozitionare cu precizie ridicata;
  2. Durata de viata lunga cu acuratete mare in miscare;
  3. Viteza mare de miscare cu forta de frecare scazuta;
  4. Capacitate de incarcare in toate directiile;
  5. Instalare si mentenata facila;
  6. Interschimbabilitate.

Adix Technik este distribuitor certificat INA si Hiwin. De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie si alte marci de tehnica liniara: IKO, THK, Bosch Rexroth, SKF, NSK, Schneeberger, FLI, Thomson, Rollon, IGUS, TBI etc.

In anul 2015, Adix Technik a inaugurat primul Centru de Servicii Liniare, Adix Linear Service Center – care asigura debitarea si prelucrarea sinelor de ghidare. Prin intermediul Centrului putem asigura livrarea ghidajelor prelucrate conform cerintelor in 24 – 48h bazandu-ne pe profesionalismul personalului nostru si disponibilitatea produselor pe stoc.

(Tehnica liniara in industrie)