Roti cu banda de rulare din poliuretan AVOLAN and AVOPRENE din poliuretan cu tracţiune integrală montate pe nuclee din fonta, otel, aluminiu sau pe diverse nuclee metalice; echipate cu sau fara rulmenti si poliuretan special: AVOANTISTATIC, AVOTOP, AVOWATER, AVOBIO, AVOPLUS. Roti disponibile într-o gamă de diametre între 80 mm și 500 mm și combinate pentru diferite tipuri de sarcini:medii, grele și suplimentare si Role heavy duty- permite capacități de încărcare între 100 kg și kg 7000.

Roti poliuretan, fixe, din otel presat, medium heavy duty; diametru la roata de 100 mm si latime a rotii de 40 mm, pentru incarcare de pana la 300 kg; antrenare pe rulment cu bile, inaltime totala de 130 mm. Cale de rulare din poliuretan, lipit ferm, de culoare verde, care nu lasa urme pe suprafata de rulare. Janta din aluminiu turnat, rezistent la coroziune, rulment cu bile, culoare aluminiu.

Roti poliuretan pivotante din otel inoxidabil, prindere cu bolt, diametrul rotii de 80 mm si latime a rotii de 30 mm, cu o capacitate de incarcare de pana la 125 kg, in versiunea pe bucsa. Furca din crom-nichel presat de inalta calitate, inoxidabil, cu rulment dublu cu bile, toate partile componente sunt rezistente la rugina si acizi, ax central cu bolt rezistent, finisat pentru vibratii. Roata din poliuretan procesat prin injectie, de culoare gri, care nu lasa urme pe calea de rulare. Janta din nylon de culoare gri deschis, pe bucsa.

Roti poliuretan, fixe, furca fixa din otel presat, pentru incarcare medie, diametrul rotii de 200 mm, latime de 50 mm, cu capacitate de incarcare de pana la 400 kg, dimensiunile placii de prindere de 140 x 110 mm, cu rulment la roata, brate din otel presat zincate; cale de rulare din poliuretan, lipit ferm, culoare verde, care nu lasa urme pe suprafata de rulare. Janta din aluminiu, rezistent la coroziune, pe rulment, culoare aluminiu natur.

Domenii de utilizare: industria alimentara, utilaje constructii.Wheels with AVOLAN and AVOPRENE polyurethane tread with high quality mechanical cast iron centre, aluminium centre or with electrowelded steel centre,available also with special polyurethanes:AVOANTISTATIC, AVOTOP, AVOWATER, AVOBIO, AVOPLUS. Wheels witch injection polyuretane tread and polyamide 6 centre.These wheels are available in a range of diameters between mm.80 and mm.500 and combined with the various types of medium duty,heavy duty and extra heavy duty castors allow load capacities between kg 100 and kg 7000Wheels with AVOLAN and AVOPRENE polyurethane tread with high quality mechanical cast iron centre, aluminium centre or with electrowelded steel centre,available also with special polyurethanes:AVOANTISTATIC, AVOTOP, AVOWATER, AVOBIO, AVOPLUS. Wheels witch injection polyuretane tread and polyamide 6 centre.These wheels are available in a range of diameters between mm.80 and mm.500 and combined with the various types of medium duty,heavy duty and extra heavy duty castors allow load capacities between kg 100 and kg 7000