Roti pentru sarcini mari

Adix Technik SRL fiind unul dintre cei mai mari importatori de roti din tara, a obtinut de mai bine de un an calitatea de distribuitor autorizat in Romania pentru produsele Blickle – companie care a devenit lider mondial in productia de roti si role.

In ultima perioada s-a constat o cerere crescuta pentru roti care suporta sarcini mari si care se utilizeaza in centre logistice, industria auto, porturi si transport maritim.

Rotile si rotilele pentru sarcina ridicata sunt construite robust, iar pentru a prelua sarcinile foarte ridicate se utilizeaza role cu doua roti. De asemenea, pentru un transport fara trepidatii se potrivesc rolele cu suspensii. Mai jos va recomandam categoriile de roti care se preteaza pentru sarcini mari si medii.

Roti si role pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan turnat Blickle Extrathane

Acestea din urma sunt destinate pentru sarcini mari si sunt manufacturate din elastomer poliuretanic de calitate superioara, turnat prin reactie, cu o duritate de 92° Shore A, rulare silentioasa, rezistenta la rulare foarte redusa, protejeaza pardoseala, nu lasa urme, nu modifica culoarea in zona de contact, rezistenta ridicata la taiere si la propagarea fisurilor. Rotile rezista pana la temperaturi de 70 grade Celsius si nu necesita intertinere in conditii normale de utilizare.

Roti Blickle pentru sarcini mariroti pentru sarcini mari roti pentru sarcini mari

Roti si role pentru sarcini mari cu cauciuc masiv si elastic

Rolele si rotile destinate sarcinilor ridicate sunt manufacturate din cauciuc cu elasticitate mare, de calitate superioara, cu rulare usoara „Blickle EasyRoll”. Acestea asigura un confort de rulare foarte mare, rulare silentioasa, rezistenta redusa la rulare si protejeaza pardoseala. In cazul capacitatilor portante foarte mari se folosesc rolele duble care suporta sarcini si mai mari.

  Roti Blickle pentru sarcini mariroti cu cauciuc masiv

Role pentru sarcini mari, cu suport din otel sudat, roata cu bandaj din cauciuc masiv eleastic „Blickle EasyRoll”

Aceste role dispun de un rulment cu bile si pot suporta sarcini de pana la 850 de kg. Carcasa lor este manufacturata din tabla groasa de otel, suportul pivotant cu rulment beneficiind de doua randuri de bile in coroana rotativa – consolidata prin patru cuzineti ranforsati, cu forma speciala. Axul rotii este insurubat. Carcasa este galvanizata, pasivizata in albastru si fara CR 6.

Roti Blickle pentru sarcini mariroti pentru sarcini mariroti pentru sarcini mari

Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne trimiteti o cerere de aici.

Pentru mai multe detalii dar si alte tipuri de produse te asteptam pe magazinul nostru online www.adixstore.ro