OPTIME – Conecteaza. Utilizeaza. Prezice.

Monitorizarea starii poate fi costisitoare. Acesta este motivul pentru care pana la 95% din toate utilajele din fabrici sunt monitorizate doar sporadic sau adesea deloc. Acest lucru poate duce la defectiuni neprevazute si perioade de oprire.

OPTIME de la Schaeffler permite monitorizarea completa a starii care este atat usoara cat si accesibila. Datorita instalarii sale simple de tip plug and play, OPTIME va permite sa incepeti sa monitorizati sute de masini rotative in doar cateva ore.

Cu capacitatea de a functiona in aproape toate utilajele, OPTIME poate detecta potentialele daune, dezechilibre sau alinieri incorecte – chiar si cu saptamani inainte! Acest lucru va permite sa va planificati usor si convenabil cerintele de intretinere, forta de munca sau piese de schimb pe termen lung.

Schaeffler OPTIME primeste „Red Dot Award” 2021

Red Dot Award: Product Design onoreaza cele mai bune produse in fiecare an. Fie ca sunt placute din punct de vedere estetic, functionale, inteligente sau inovatoare – obiectele care primesc premiul sunt unite de calitatea designului remarcabil.

Incepand cu acest an, Schaeffler a fost adaugat pe lista castigatorilor „Red Dot Award” pentru sistemul inovator de monitorizare a starii OPTIME.

In categoriile „Produs inteligent” si „Echipament industrial”, juriul format din designeri, profesori si jurnalisti din diverse domenii de specializare a ales OPTIME pentru a primi premiul. OPTIME care primeste premiul la doua categorii este o dovada a calitatii exceptionale a produsului.

Solutia de monitorizare OPTIME 3 (SCHAEFFLER)

Beneficiile tale principale dintr-o privire

Highly cost-efficient monitoring

Optime 3

Monitorizare eficientă din punctul de vedere al costurilor

Monitorizarea a sute de mașini rotative pentru câțiva cenți pe zi – până la 50% mai ieftin decât măsurarea manuală.

Installs quickly

Optime 3

Se instalează rapid

Instalarea senzorilor și configurarea aplicației OPTIME durează doar câteva minute – nu este necesară experiența anterioară.

Expert knowledge

Optime 3

Know-how expert

Serviciul digital oferă diagnostice profesionale bazate pe algoritmi specifici și învățare automatizată, disponibil 24/7 prin aplicație – deci veți lua întotdeauna decizia corectă.

For beginners & experienced users

Optime 3

Pentru începători și utilizatori cu experiență

Funcționare intuitivă, care oferă în plus informații cruciale și extensibilitate completă – perfectă pentru o gamă largă de utilizatori și aplicații.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta aici.

Sursa: SCHAEFFLER