Noile lanturi IWIS b.triton rezista cu succes atunci cand sunt expuse efectelor apei marine sau cand opereaza in medii cu cerinte stricte, iar prin comparatie cu lanturile traditionale, acestea din urma isi pierd destul de repede limitele tehnice fiind expuse la procesul de coroziune si uzura.

Seria b.triton de lanturi de transmisie manufacturate de producatorul IWIS, sunt reprezentate de lanturi cu role de inalta performanta avand o combinatie de protectii care ii faciliteaza sa opereze perfect in medii dure.

Tehnologia de inalta performanta cu „fulgi” de zinc este combinata cu un tratament special al suprafetei, asigurand ca lanturile b.triton sunt mai rezistente la coroziune decat produsele concurente comparabile de pe piata, dupa cum au aratat rezultatele testelor de coroziune standardizate. Noile lanturi cu role sunt foarte sustenabile, deci sunt ecologic prietenoase, mai ales ca sunt fabricate din materiale conforme RoHS si lipsite de crom hexavalent (CrVI).

La baza dezvoltarii noilor lanturi sta rezistenta otelului-carbon combinata cu un tratament special de suprafata. Aceasta tehnologie perfecteaza lanturile pentru utilizarea lor in medii puternic corozive care necesita caracteristici ridicate la uzura si rezistenta la tractiune.

O caracteristica particulara a tratarii speciale cu „fulgi” de zinc este aderenta sa extrem de buna la materialul de baza, care garanteaza o protectie fiabila a lantului de role impotriva coroziunii – chiar si in cele mai dificile conditii de operare. De asemenea, s-a realizat si un test suplimentar in care s-a pulverizat sare pe lanturi care operau si s-a confirmat ca lantul este protejat in mod fiabil impotriva coroziunii.

Tratarile speciale pe eclisa si pe bolt reduc uzura rulemntilor din lantul b.triton. De asemenea, lanturile b.triton pot fi utilizate intr-un interval de temperatura de -10 grade Celsius si +130 grade Celsius, iar daca se utilizeaza cu un lubrifiant special atunci pot opera pana la 150 de grade Celsius.

Adix Technik este distribuitor autorizat in Romania pentru lanturile IWIS.

Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta aici.

Sursa: IWIS