Adix Technik SRL are placerea de a va anunta ca incepand cu luna august a devenit Distribuitor Autorizat in Romania al produselor Blickle – in ultimele decenii compania a devenit lider mondial in productia de roti si role. Compania Blickle are o experienta de peste 65 ani in productia rotilor si rolelor de calitate – utilizand cea mai moderna tehnologie de fabricatie cu un grad ridicat de automatizare.

Gama de produse Blickle cuprinde:

* Roti pentru aparate, role pentru aparate si role design
* Roti si role din cauciuc
* Roti si role cu anvelope pneumatice si anvelope super-elastice
* Roti si role din poliuretan
* Roti si role din poliamida si polipropilena
* Roti si role din otel si fonta
* Roti si role cu flansa
* Role din otel inox
* Roti si role rezistente la caldura
* Role cu suspensie
* Role compacte si de ridicare
* Role de ghidare
* Roti pentru stivuitoare si role pentru transpaleti
* Roti de antrenare si roti cu flansa
* Anvelope si bandaje

Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne transmiteti o cerere de aici.

Descriere roti si role Blickle

Roti pentru aparate, role pentru aparate si role cu design

Rolele si rotile pentru aparate sunt usoare, si se folosesc in mod uzual in cladiri, hale etc. Rolele pentru aparate sunt in principiu destinate apraturii medicale, suportilor pentru ecrane, apratura pentru bucatarii profesionale etc.

Role si roti din plastic

Rolele si rotile fabricate din plastic dispun de un design modern, si concepute pentru aprate medicale, mobilier si sisteme de transport. Rotile sunt imbracate cu un elastomer din cauciuc termopastic care are o duritate de 85° Shore A.

Roti si role din cauciuc masiv şi bandaj de rulare din cauciuc voluminos

Rolele din cauciuc masiv şi din cauciuc termoplastic sunt proiectate pentru aplicaţii ce protejează pardoseala şi necesită un nivel de zgomot redus. Rotile confectionate din cauciuc masiv sunt utilizate in orice domeniu. Roţile din cauciuc termoplastic au rezistenta redusa la rulare si pivotare.

Roti si role cu bandaje din cauciuc moale şi bandaje din cauciuc masiv cu doua componente

Rolele din cauciuc voluminos şi rolele avand cauciuc moale sunt concepute pentru un confort maxim la rulare chiar şi în cazul unei pardoseli mai slabe. Rotile din cauciuc masiv si rolele din cauciuc moale sunt rezistente la mai mult agenţi agresivi.

Roti si role pentru sarcini mari cu cauciuc masiv si elastic

Rolele si rotile destinate sarcinilor ridicate sunt manufacturate din cauciuc cu elasticitate mare. In cazul capacitatilor portante foarte mari se folosesc rolele duble care suporta sarcini mari.

Roti si role cu anvelope pneumatice

Rotile pivotante si roţile cu suport fix avand anvelope pneumatice au capacitatea de a proteja optim pardoselile. Anvelopele pneumatice pot avea profil de tip zig-zag sau profil cu caneluri şi pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior.

Roti si role pentru sarcini mari cu cauciuc masiv super-elastic

Rotile si rolele destinate sarcinilor mari sunt construite din oţel armat. Anvelopa poate fi fabricata din 3 componente, cu strat de tip perna intermediară avand o elasticitate ridicata.

Roti si role cu bandaj de rulare din poliuretan injectat

Rolele si roţile pentru sarcinile mari sunt fabricate din elastomer poliuretanic, turnat prin reacţie, cu o duritate de 75° Shore A. Bandajul de rulare gros, elastic din Blickle Softhane® asigură un confort ridicat la rulare.

Roti si role pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan turnat Blickle Softhane®

Rotile si rolele pentru sarcini mari dispun de un elastomer poliuretanic verde, turnat prin reacţie, cu o duritate de 75° Shore A. Bandajul de rulare este gros, elastic din Blickle Softhane® si asigura confort la deplasare.

Roti si role pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan turnat Blickle Extrathane®

Acestea din urma sunt destinate pentru sarcini mari si sunt manufacturate din elastomer poliuretanic maro deschis, turnat prin reacţie, cu o duritate de 92° Shore A. Bandajul de rulare este realizat din Blickle Extrathane® si are o rezistenta ridicata la taiere si la propagarea fisurilor.

Roti si role pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan turnat Blickle Besthane® Soft

Rotile si rolele din poliuretanul Blickle Besthane® Soft turnat prin reacţie sunt destinate sarcinilor mari si au o duritate de 75° Shore A. De asemenea, acestea au o rezistenta de rulare deosebit de scazuta.

Roti si role pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan turnat Blickle Besthane®

Rolele si rotile din poliuretan turnat prin reacţie Blickle Besthane® sunt pentru sarcini mari si au o duritate de 92° Shore A. Acestea din urma sunt pentru o capacitate portanta foarte mare si dinamica.

Roti si role din poliamida si polipropilena

Rotile din poliamidă si polipropilenă sunt fabricate dintr-un material de plastic de calitate – rezistent la rupere. Rotile ruleaza foarte usor pe o suprafata neteda. In plus, pentru o rulare foarte silentioasa exista si o serie de roti amortizate cu un inel intermediar din cauciuc.

Roti si role din poliamida pentru sarcini mari

Rolele si rotile manufacturate din poliamida sau poliamida turnata de calitate destinate sarcinilor ridicate au o carcasa din tabla stantata din otel sau in executie sudata, deosebit de robusta.

Roti si role din fonta

Rolele din fonta si rotile turnate din fonta cenuşie sunt extrem de rezistente la uzura si ulei. Acestea sunt concepute pentru sarcini foarte mari si pot fi confectionate si din fonta cu grafit nodular.

Roti si role pentru sarcini super-mari din otel masiv

Rolele si rotile din otel masiv sunt destinate sarcinilor mari, forate mari si sunt extrem de rezistente la presiune si uzura. Capacitatea de tractiune si duritatea rotilor din otel masiv este constanta pe un interval larg de temperatura (intre -100 si +300 grade Celsius).

Roti si role cu flansa

Rotile si rolele cu flansa din otel sunt manufacturate din fonta cenusie si poliamida turnata se pot utiliza pentru diferite sine. Rotile cu flansa dubla pot fi fabricate si din poliamida turnata ori otel masiv.

Role din otel inox

Rolele din otel superior dispun de o carcasa din otel crom-nichel inoxidabil de calitate. Acestea pot avea roti din poliamida, PU sau din cauciuc.

Roti si role rezistente la caldura

Rolele si rotile utilizate in domenii cu temperaturi ridicare dispun de un bandaj de rulare fabricat dintr-un cauciuc masiv sau sau cauciuc siliconic termorezistent. Iar rotile sunt din poliamida, rasina fenolica termorezistenta sau fonta.

Role rezistente pentru sarcini mari si cu suspensie

Rolele cu suspensie sunt pentru sarcinile mari, iar cele cu suport fix si suspensie sunt concepute pentru un confort ridicat la rulare, chiar si la viteze mai mari. Acestea din urma sunt disponibile cu arc din otel, din poliuretan sau cu arc de tip farfureie brevetat – cu o capacitate de amortizare sporita.

Role compacte si de ridicare

Rolele pentru transpalet şi pentru stivuitor fabricate din poliamidă detin o banda de rulare din poliuretan. Rolele pentru transpalet se pot livra fara rulementi ori cu rulmenti.

Role de ghidare

Rotile de ghidare pot fi din poliuretan sau poliamida cu diferite dimensiuni. Acestea se pot utiliza in domenii variate. De asemenea, daca unele proiecte necesita cerinte speciale se pot oferi solutii speciale si individuale pentru rolele de ghidare.

Roti si role pentru transpaleţi, stivuitoare si alte vehicule de transport uzinal

Exista o gama variata de roti si role pentru transpalenti ori stivuitoare. Rolele pentru transpaleti pot fi bandaj mare din poliuretan sau poliamida si pot avea corpul rotii din otel. Rotile pot fi fabricate din poliuretan si pot avea corpul din aluminiu ori fonta.De asemenea, exista si roti pentru stivuitoare, roti de antrenare si de rulare pentru vehicule de transport interuzinal.

Roti de antrenare si roti cu flansa

Putem asigura clinetilor o gama vasta de roti de antrnare, roti pentru stivuitor si bandaje de rulare din poliuretan respectiv anvelope din cauciuc. Banda de rulare poate fi in functie de seria rotii – turnata, presata sau vulcanizata nedemontabil de pe corpul rotii, respectiv pe inelul de otel.

Anvelope si bandaje

Anvelopele pot fi fabricate din cauciuc masiv superelastic, elastic si din elastomer poliuretanic de calitate superioara. De asemenea, bandajele sunt fabricate din elastomer poliuretanic de calitate superioara.