Rulmentii sunt componente cheie in orice utilaj industrial. In mod constant, rulmentii trebuie sa suporte sarcini foarte mari. Un rulment ieftin care nu este adaptat unui utilaj sau ansamblu industrial, va avea o durata de functionare mai scurta.

In situatiile mai putin placute, utilizarea unui rulment de calitate scazuta, va avea ca si rezultat deteriorarea sistemului de transmisie. Pentru clientii industriali, aceste daune se traduc in stationari neprevazute ale utilajelor. Astfel, echipamentele industriale nu pot fi folosite, si implicit cresc costurile de productie per unitate manufacturata.

Asadar, un rulment premium imbunatateste si creste productivitatea reducand semnificativ costurile de intretinere si pierderile cauzate de deviere de la conditiile optime de functionare a utilajelor. De asemenea, un rulment premium adauga plus valoare unui utilaj care se comercializeaza in mediul industrial.

Prin utilizarea unui rulment de calitate se asigura conditii optime de functionalitate a utilajelor si se previne aparitia defectiunilor. Rulmentii premium fiind conceputi sa suporte sarcini ridicate si sa asigure o fiabilitate ridicata in orice domeniu industrial.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tehnologice din industrie ADIX Technik va pune la dispozitie o gama larga de rulmenti premium: FAG, INA, IKO, BECO, SKF, NSK, TIMKEN, NTN-SNR, KOYO, EZO, ASAHI, NACHI, PERMAGLIDE, ROLLWAY etc.

Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne transmiteti o cerere de aici.