Oferim servicii de:

Masurarea frecventei, amplitudinii  si vitezei vibratiilor

Monitorizarea conditiilor de functionare a utilajelor

Identificarea defectiuniilor

Echilibrarea

Consultanta tehnica.

Un beneficiu important al acestei facilitati este acela ca permite sa simplifice verificarea defectelor uzuale ale utilajelor, cum ar fi:

• Dezechilibru dinamic – Identificarea dezechilibrului dinamic ajuta la cresterea duratei de viata a masinii si a rulmentilor si imbunatateste productivitatea. Tipurile uzuale de dezechilibre dinamice pot fi identificate prin: – Dezechilibru dinamic cu masa excetrica – vibratia masurata pe doua lagare ale aceluiasi arbore este in faza, stabila. – Dezechilibru dinamic cu masa cuplata – vibratia masurata pe doua lagare ale aceluiasi arbore este defazata cu 180°. – Dezechilibru dinamic cu rotor in consola – adesea sunt prezente atat dezechilibrul dinamic cu masa excentrica, cat si cel cu masa cuplata.

• Excentricitate rotor – Pune in evidenta bataia radiala a rotilor dintate, a axelor cu lagare pe rulmenti sau a rotoarelor motoarelor electrice.

• Arbore incovoiat – Identifica problemele care cauzeaza vibratii axiale foarte mari ce reduc eficienta masinilor.

Astfel Adix Technik SRL va pune la dispozitie servicii de diagnoza a rulmentilor si

Instrumente pentru monitorizare stare de functionare:

(FAG Detector III monitorizeaza vibrații, temperatură, precum și probleme statice și dinamice de echilibrare in componentele rotative)