Curele de transmisie agricole

Suntem in plin sezon agricol, ceea ce inseamna ca utilajele agricole sunt foarte solicitate si este posibil ca acestea sa necesite mentenanta. De aceea, Adix Technik s-a pregatit in acest sens cu o oferta larga de curele de transmisie pentru utilaje agricole care au o rezistenta ridicata la uzura si pot functiona in conditii grele, cum ar fi medii umede sau uleioase.

Compania noastra va poate oferi din stoc sau in termen scurt o gama larga de curele pentru utilaje agricole: curele trapezoidale, curele trapezoidale infasurate (cu element de rezistenta din poliester), curele multitrapezoidale (pentru actionari de serpentine si rapoarte de trasmitere mari), curele sincrone pentru domeniul inferior si mediu al puterii de transmisie.

Va invitam sa accesati site-ul nostru de aici sau puteti apela la specialistii ADIX Technik care va pot oferi suport si consultanta tehnica pentru identificarea tipurilor de curele de care aveti nevoie.

De asemenea, compania noastra va poate oferi si curele personalizate dupa nevoia dvs., dar si: curele trapezoidale cu profil inalt, curele trapezoidale cu profil inalt dintate, curele trapezoidala multipla, curele pentru variator, curele poly V multirib, curele dintate syncrobelt, curele dintate syncro twin, curele dintate syncro rib, curele dintata syncro chain, curele dintate syncro flex.