Calitate testata temeinic: campul de testare KTR

Pentru KTR, este deosebit de important sa ofere intotdeauna clientilor cea mai buna calitate. Pentru a putea garanta acest lucru in mod fiabil, ei se bazeaza pe un camp de testare interna. (video)

In calitate de distribuitor autorizat al cuplajelor KTR, noi, Adix Technik, ne bucuram de importanta acordata de catre acestia pentru calitatea produselor, dorinta continua de imbunatatire a solutilor oferite si nu in ultimul rand, existenta acestui parteneriat.

Controlul calitatii de la prototip la pregatirea in serie (sursa KTR)

„La sediul nostru din Rheine, am dedicat o mare atentie subiectului cercetarii si dezvoltarii pe 550m² de spatiu de testare. Aici avem posibilitatea sa actionam 16 banci de testare de inalta performanta.

Cu aceste banci de testare, insotim dezvoltarea produsului KTR de la prototip la productia de serie. Cei opt tehnicieni si ingineri de testare lucreaza mana in mana cu managerii si grupurile individuale de produse, grupul de reflectie, asigurarea calitatii sau managementul calitatii, achizitionarea si furnizorii de materiale si piese.

Camp de testare KTR: 20 de bancuri de testare pentru cupluri de la 0,1 Nm la 500 kNm

In fiecare an se efectueaza peste 130 de teste de diferite tipuri, de exemplu teste de rezistenta sau determinarea valorilor temperaturii sau a altor valori caracteristice.

Datorita varietatii largi de produse si a dimensiunilor produsului sau a capacitatilor de performanta pentru tehnologia de actionare, bancile de test rotative si nerotative sunt dimensionate in functie de performanta. In prezent, putem acoperi un spectru de cuplu de la 0,1 Nm la 500 kNm.

Va reamintim ca Adix este distribuitor autorizat al produselor KTR. O parte din cuplajele oferite le gasiti pe www.adixstore.ro si de asemenea orice cerere de oferta poate fi trimisa la [email protected], pentru produsele care nu se regasesc pe stoc/site.

Cuplaje KTR:

ROTEX – Butuc si elastomer/spider

BOWEX – Manson, butuc, flansa FLE-PA si elastomer cuplaj BOWEX

ROTEX GS – Butuc si elastomer/spider

CLAMPEX

Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta aici.

https://www.youtube.com/watch?v=ed7i1OBr_Mg

Calitate testata temeinic: campul de testare KTR