Adix Linear Service Center are un nou acoperis

Suntem prezenti in Oradea de peste 20 de ani, deservind clientii in materie de produse tehnice si oferind servicii de calitate. Aflati in continua dezvoltare, dorim sa imbunatatim serviciile noastre  si sa va oferim o experienta cat mai placuta.

In contextul situatiei actuale, va anuntam cu bucurie ca am finalizat lucrarile la noua noastra hala, aflata in aceasi locatie cu cea a depozitului central.

Cu aceasta ocazie Adix Linear Service Center, primul centru de debitare si prelucrare sine din Romania se muta sub un nou acoperis. Tehnologia folosita este una moderna, fiind testata si aprobata de reprezentantii companiei Schaeffler, unul dintre liderii de piata din acest domeniu.

Prin intermediul centrului liniar asiguram prelucrarea ghidajelor liniare, conform cerintelor partenerilor, prin debitare, strunjire, frezare si inserare de gauri si filete radiale sau axiale.

In plus, o data cu noua cladire, capacitatea de depozitare a crescut, iar stocurile disponibile de ghidaje profilate si rotunde vor putea deservi mai rapid nevoile clientilor. Chiar daca suntem pe ultima suta de metrii cu amenajarile, centrul de debitare functioneaza la cote maxime, iar utilajele moderne si profesionalismul echipei asigura rezolvari prompte a cererilor dumneavoastra.

Mentionam faptul ca Adix este distribuitor autorizat al produselor Schaeffler (Ina) si Hiwin.

ADIX TECHNIK asigura acoperire nationala, fiind prezenti in 8 orase importante din Romania: Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Oradea si Sibiu, sau online pe www.adixstore.ro

                                                                                                                 |INA|HIWIN|IKO|THK|