A trecut un an de cand Henkel a introdus primul Adeziv Hibrid Loctite 4090, iar in prezent pregateste lansarea unei gamei complete de adezivi hibrizi, alcatuita din sapte produse, pentru a intampina cerintele industriei moderne.

Ce inseamna un adeziv hibrid?

Acesta combina atributele cele mai importante ale adezivilor structurali si instant – rezistenta si viteza. Aceasta combinatie asigura o rezistenta mare la impact, aderenta pe multe substraturi si rezistenta la temperaturi ridicate, oferind solutii pentru diverse provocari de proiectare si asamblare.

Gama de adezivi hibrizi de la Henkel beneficiaza de multe puncte forte, viteze de intarire, vascozitati si rezistenta la diferiti factori si elemente, fiind astfel solutii ideale pentru unele dintre cele mai dificile aplicatii de lipire.

Adezivii hibrizi ofera performante de inalta calitate in medii extreme si conditii dificile. Caracteristicile si beneficiile lor includ rezistenta la temperatura, rezistenta mare la impact si vibratii, rezistenta ridicata la umiditate si umplerea decalajelor. Acestea sunt adecvate pentru o varietate de substraturi, inclusiv metale, majoritatea materialelor plastice si cauciucuri.

Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne transmiteti o cerere de aici.

Sursa: henkel.ro