Cu o experienta de peste 25 ani, Adix Technik va pune la dispozitie urmatoarele brand-uri pentru tehnica liniara: INA, HIWIN, THK, IKO etc.

Grupul Schaeffler activeaza prin cele trei marci puternice ale sale, LuK, INA si FAG, in sectorul auto, industrial si aerospatial in vederea realizarii unor procese rapide si flexibile de fabricatie, dezvoltand partial tehnologii, masini si comenzi proprii.

In domeniul industrial, Grupul Schaefller dispune de peste 40.000 de articole de catalog cu ajutorul carora se acopera aplicatii din aproximativ 60 de ramuri industriale, precum si nenumarate solutii adaptate cerintelor clientilor.

HIWIN este unul dintre producatorii de top la nivel global de produse de tehnica liniara. Compania HIWIN are o experienta de aproape 30 ani, iar in 2017 s-a clasat pe locul 5 in Index-ul ASIA300 avand o cota de piata in crestere. HIWIN manufactureaza, de asemenea, si ghidaje cu bile recirculante, ghidaje in miniatura, ghidaje liniare, suruburi cu bile, axe liniare, ghidaje cu sine profilate si roboti industriali.

Cu o experienta de peste 60 de ani, IKO s-a specializat in productia de rulmenti cu ace de calitate, ghidaje liniare, mese de pozitionare precisa si componente pentru utilaje. Ghidajele liniare IKO reduc forta de frecare in mecanismele de pozitionare a utilajelor. Ghidajele IKO, rulmentii si mesele de pozitionare sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii, ca si: semiconductoare, sisteme de ambalare, masini CNC, automatizari etc.

THK este unul dintre pionerii care au dezvoltat mecanisme de ghidare liniara la nivel global. Astazi, dispozitivele de tehnica liniara sunt o componenta indispensabila a sistemelor mecanice si electronice utilizate intr-o varietate de industrii. Compania THK a conceput numeroase componente mecanice unice, ca si ghidaje cu bile recirculante, suruburi cu bile etc.

Principalele categorii de produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, rulmenti liniari, cuplaje, lanturi de transmisie, curele de transmisie, roti si role, elemente de etansare, organe de asamblare, pneumatica, unelte de mana, adezivi industriali, materiale abrazive, incaltaminte de protectie, imbracaminte de protectie, echipamente de protectie, lubrifianti, sisteme de ungere.

In functie de aplicatiile tehnologice ale partenerilor nostri putem furniza solutii customizate care pot include si alte branduri.