Distribuitor autorizat KTR Romania

Este bine cunoscut ca produsele KTR (cuplaje, componente hidraulice, sisteme de racire etc) sunt larg raspandite in domeniul agricol, cu precadere in cadrul utilajelor agricole si de aceea, credem ca anotimpul prin care trecem este un prilej foarte bun sa va amintim de disponibilitatea produselor KTR pe piata din Romania. Inca din decembrie 2017, Adix Technik este singurul distribuitor autorizat al produselor lor.

Anul acesta, in cadrul Summit-ului european al furnizorilor de la Leicester, Anglia, KTR a primit premiul de bronz pentru procese de excelenta in cadrul domeniului de calitate al furnizorilor (SQEP) din partea Caterpillar Inc.

KTR a furnizat produse companiei Caterpillar de mai mult de 20 de ani. Acest premiu onoreaza performanta excelenta a KTR in intermediul a diferite categorii, cum ar fi calitatea, performanta livrarii, serviciul, controlul procesului, planificarea capacitatii si îmbunatatiri continue, care au fost dovedite si in ultimele 12 luni.

In plus, Caterpillar Inc. recunoaste angajamentul acelor furnizori care lucreaza pentru excelenta, precum si promovarea unei „culturi zero defecte” in companiile lor.

In acest moment pe webshop-ul nostru, www.adixstore.ro, deja puteti regasi o variata gama de cuplaje KTR cum ar fi ROTEX, BOWEX, ROTEX-GS si CLAMPEX. De asemenea in functie de nevoile dumneavoastra, va putem pune la dispozitie orice produs din gama celor de la KTR.

Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta aici.

Sursa: KTR

Distribuitor autorizat KTR Romania