Adix si digitalizarea industriei

Adix si digitalizarea industriei. Pandemia COVID-19 a lovit destul de puternic industria, fortand diverse magazine, depozite si fabrici sa isi reconsidere modul de lucru si sa aduca modificari infrastructurii. Mai exact, pandemia a subliniat necesitatea eliminarii sistemelor analogice vechi si focusarea pe sisteme digitalizate. Daca un magazin nu poate livra, risca sa piarda afacerea, lucru pe care nimeni nu si-l permite in aceasta perioada.

A fi digital nu mai este optional pentru magazinele din perioada aceasta. Chiar si dupa pandemie, o lume in care majoritatea afacerilor se desfasoara practic, clientii au ajuns sa se astepte la o experienta cu achizitii rapide si transport imediat.

ADIX s-a pregatit in aceasta directie, urmarind cativa pasi pentru a simplifica experienta clientului si pentru a putea deservii nevoile acestora oricand, oferind solutii potrivite pentru eficientizarea proceselor.

Solutii ADIX

Magazinul nostru online www.adixstore.ro , va pune la dispozitie toate informatiile tehnice necesare, pentru a facilita alegerea produselor potrivite. Adixstore.ro este un site usor de folosit care aduce beneficii suplimentare clientiilor in ceea ce priveste preturile oferite, vizibilitatea stocului si termeni de livrare.

In relatia comerciala cu diversi  parteneri utilizam sistemul EDI pentru facilitarea unei comunicari exacte.  Tehnologia EDI este folosita de multe companii din industrii diverse datorita eficientizarii schimbului de documente operative (comenzi, facturi, avize de expeditie, avize de receptie, cataloage de produse, etc) si implicit aparitia de erori si intarzieri sunt reduse la minimum.

Am implementat cu succes la mai multe companii automatele SavePro pentru distribuirea consumabilelor angajatilor si evidenta stocului. Automatul industrial este un sistem disponibil pentru orice client care doreste optimizare maxima a costurilor si eficientizarea productivitatii. Un sistem care te scapa de metode clasice de urmarire a echipamentelor oferite angajatilor, prin automatizarea tuturor proceselor si pasilor realizati in acest scop.

Transformarea digitala poate parea un obstacol pentru industrie, dar cu tehnologiile adecvate si solutiile digitale, vom putea raspunde oportunitatilor si provocarilor viitoare.

https://adix.ro/cerere-de-oferta/