Adezivii pentru asigurarea filetelor

Adezivii pentru asigurarea filetelor de la LOCTITE se utilizeaza in toate industriile, insa, spre exemplu, in industria automobilelor pot ajuta la dezvoltarea inovatiilor speciale. Astfel, pentru masina de curse off-road Rally Fighter® si Strati, o masina electrica realizata din componente imprimate 3D, care este compusa din doar 49 de piese, compania producatoare Local Motors a apelat la adezivii pentru asigurarea filetelor de la LOCTITE®.

Masinile de curse off-road (precum este Rally Fighter®) sunt supuse unor vibratii puternice, care pot slabi chiar si cele mai puternice suruburi si piulite. De asemenea, fiecare dintre cele 49 de piese din Strati sunt foarte importante, asa ca este esential sa asigure fiecare surub si piulita in cazul lui Strati dezvoltat de compania Local Motors.

Utilizarea adezivilor pentru asigurarea filetelor de la LOCTITE a conferit companiei Local Motors siguranta – atunci când mecanicii lor strâng un surub, acesta ramâne strâns, chiar si în conditiile curselor off-road.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul tehnic, Adix Technik va poate oferi o gama larga de adezivi, atat pentru asigurarea filetelor, cat si pentru orice alte aplicatii care sunt necesare in compania dvs.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta de aici.

Sursa: henkel-adhesives.com