Produse si solutii pentru afacerea dvstra

Soluţii de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor

Mediile dure, expunerea la condiţii extreme şi încărcarea mare care acţionează asupra componentelor, vor uza până şi cele mai de calitate echipamente. Soluţiile inovative de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor de la Loctite vă permit să vă reconstruiţi, reparaţi şi să vă protejaţi echipamentele industriale. Oricare ar fi cerinţele dumneavoastră profesionale de mentenanţă, produsele de înaltă calitate Loctite, pentru Menţinerea Calităţii Suprafeţelor, vă vor ajuta în lupta cu provocări precum coroziunea, abraziunea şi atacurile agenţilor chimici. Link-uri rapide:

Cazuri de Aplicaţii

Indiferent de provocarea cu care vă confruntaţi, Loctite are soluţia corectă pentru nevoile dumneavoastră.

Beneficii

Beneficiaţi de competenţele noastre şi îndepliniţi-vă toate cerinţele de menţinere a calităţii suprafeţelor:
Creşteţi fiabilitatea
părţilor uzate prin restaurarea lor la o stare utilizabilă

Creşteţi siguranţa
prin prevenirea accidentelor de muncă ce sunt cauzate de cedarea componentelor

Economisiţi Timp
prin reducerea timpului de nefuncţionare şi creşterea duratei de viaţă a pieselor

Reduceţi costurile
prin evitarea înlocuirii pieselor şi prin reducerea inventariilor de piese de schimb

Servicii şi Suport pentru Aplicare

Pentru a vă oferi, împreună cu produsele noastre, şi servicii inginereşti de aplicare, Henkel este în parteneriat cu furnizori selecţionaţi, care oferă servicii de mentenanţă industrială. Aceşti aplicatori au efectivul şi calificarea necesare pentru a efectua operaţii de aplicare. Aplicatorii care urmăresc acelaşi standard înalt ca şi Henkel pot obţine statutul de Aplicator Certificat Henkel.

Produse

Soluţiile inovative de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor de la Loctite vă permit să vă reconstruiţi, reparaţi şi să vă protejaţi echipamentele industriale. Produsele vă oferă o soluţie integrată: curăţitori desăvârşiţi pentru pregătirea echipamentelor, produse de reparare a metalelor, uşor de folosit pentru repararea avariilor mecanice, acoperiri şi compuşi de protecţie pentru protejarea componentelor împotriva atacurilor mecanice şi chimice.
Curăţare
Curăţarea atentă a componentelor este cheia garanţiei unei aplicări de succes, atât pentru produsele de reparare a metalelor cât şi pentru acoperirile de protecţie şi compuşii antiuzură. Pregătiţi-vă echipamentele pentru efecte de durată. Curăţitorii uşor de folosit de la Loctite îndepărtează complet poluarea, grăsimea şi contaminanţii chimici.

Mai mult

Compuşi cu conţinut metalic
Repararea metalelor cu compuşii cu metal de la Loctite vă permit să reparaţi rapid componentele uzate şi deteriorate. Menţineţi-vă componentele pe linia de producţie – nu este necesară sudura. Indiferent dacă trebuie să reparaţi deteriorări mecanice sau crăpături, componentele noastre creează rezultate fiabile.  Mai mult

Acoperiri de Protecţie şi Compuşi Antiuzură

Protejarea suprafeţelor împotriva atacurilor externe este crucială pentru a menţine costurile de mentenanţă şi nefuncţionare la minim. Pentru maximă eficienţă, siguranţă şi fiabilitate folosiţi acoperiri de protecţie inovative şi compuşi antiuzură pentru a proteja împotriva coroziunii, abraziunii, chimicalelor agresive şi altor ameninţări.

Loctite

Teroson

Loctite

Teroson

  Csavar-és menetes kötőelem rögzítés

  Cső-és menettömítés

  Felülettömítés

  Rögzítőanyagok

  Pillanatragasztók

  Rugalmas tömítő-és ragasztóanyagok

  Kenőanyagok

  Felületkezelés és rozsdavédelem

  Fémtöltésű anyagok

  Kopás elleni anyagok

  Tisztító anyagok

  Felület előkészítő anyagok (aktivátorok, primerek)

Az Adix-Trade Kft a Loctite, Teroson termékek kiemelkedő értékesítője Magyarországon.

LOCTITE TEROSON katalógus

Partnereink: Loctite Teroson Bonderit