Accesorii rulmenți

rulmenti_3

Corpuri de rostogolire: bile si role, saibe si sigurante pentru rulmenti, piulite mecanice si hidraulice normale si de precizie, bucse de strangere, bucse de extractie mecanice etc.

Rulmenți și lagăre de alunecare
rulm11

Lagărele pentru mişcarea rotativă se împart în rulmenţi şi în lagăre de alunecare. Se diferenţiază dacă forţele care apar între piesele mobile. sunt transmise prin elemente de rostogolire sau de alunecare.

Rulmenţi radiali cu bile

rulmenti-axiali-cu-bile

Rulmenţii axiali cu bile constau din inele interioare, inele exterioare şi din colivii cu bile. Aceşti rulmenţi sunt demontabili; colivia şi inelele se pot se pot monta independent.

Rulmenţi de arbori principali / de fus

Rulmenţi cu contact în patru puncte

radiali-cu-bile

Rulmenţii cu bile de la FAG sunt rulmenţi nedemontabili pentru o multitudine de aplicaţii. Ei constau din inele exterioare şi interioare masive şi din colivii cu bile.

Rulmenţi cu inele subţiri

0000A293_col81

Rulmenţii pentru arborii principali de maşini-unelte sunt rulmenţi radiali-axiali cu bile pe un rând, constând din inele exterioare şi interioare masive şi din colivii masive. Aceşti rulmenţi sunt nedemontabili. Ei se oferă in variantă deschisă sau etanşată.

Rulmenţi oscilanţi cu bile

0000A278_col81

Rulmenţii cu contact în patru puncte sunt rulmenţi radiali-axiali cu bile pe un singur rând şi necesită astfel un gabarit axial deosebit de redus faţă de rulmenţii cu bile pe două rânduri.

Rulmenţi de arbori principali / de fus

Rulmenţi cu contact în patru puncte

Rulmenţi cu inele subţiri

rulmenti-axiali-cu-bile

Lagărele cu inel subţire sunt foarte precise, silenţioase şi foarte portante. Aceşti rulmenţi cu bile se oferă în trei variante diferite cu secţiune pătrată extrem de mică. Secţiunea din cadrul unei tipo-serii rămâne constantă pentru diferite diametre ale arborelui şi carcasei.

Rulmenţi oscilanţi cu bile

radiali-cu-bile

Rulmenţii oscilanţi cu bile sunt ansambluri cu corpuri de rulare pe două rânduri, nedemontabile. Ei constau din inele exterioare cu calea de rulare concavă, inele interioare cu orificiu cilindric sau conic şi din colivii cu bile. Lagăre se oferă in varianta deschisă sau etanşată.

COMMENTS ARE OFF THIS POST